Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ από τη Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου

Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ από τη Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου

Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 20:00
 
Ο μικρός πρίγκιπας
του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
 
Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου
Με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, η Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου και οι σπουδαστές της, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν την παράσταση σύγχρονου χορού «Ο μικρός πρίγκιπας». Την Τρίτη 28 & την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 20:00, είμαστε όλοι καλεσμένοι στον Ταύρο για καλό σκοπό: η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, βιβλία, ρούχα και παιχνίδια. Στόχος η στήριξη του Φιλόπτωχου Ταμείου Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
Ο Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ παρότι θεωρητικά είναι παιδικό βιβλίο, έχει νόημα βαθυστόχαστο και αναλύει με ξεχωριστό τρόπο τη ζωή και την ανθρώπινη φύση. Βαθιά αντιπολεμικό, κατακρίνει και ειρωνεύεται τον κόσμο των μεγάλων, ενώ εξυμνεί την αξία της αγάπης και της φιλίας.
Στόχος μας λοιπόν θα είναι να προσεγγίσουμε με το δικό μας μέσο έκφρασης, τον χορό, το βαθύτερο νόημά του βιβλίου που μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες και έγινε το τρίτο σε πωλήσεις στην παγκόσμια ιστορία.
Συντελεστές
Χορογραφίες: Μάγια Δημοπούλου, Ίριδα Τζάβα, Τάσος Μπεκιάρης
Μουσική επιμέλεια/Επεξεργασία ήχου: Μάγια Δημοπούλου, Κοσμάς Μπρούσαλης
Σκηνικά-Κατασκευές: Ήρα Σπαγαδώρου, Γιώργος Λουβέρδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Ζινδριλής, Βασίλης Δημόπουλος
Επιμέλεια Βίντεο: Δημήτρης Λάμπρου, Χρυσαυγή Κάτσικα
Οργάνωση και επιμέλεια παράστασης: Νίκος Παπαδόπουλος
Πληροφορίες:
Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 20:00
Ο μικρός πρίγκιπας
Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου
 
Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 90΄
Είσοδος Ελεύθερη.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες: 210 34 18 579 και στη γραμματεία της Σχολής Χορού Μάγια Δημοπούλου (Πειραιώς 209 Β, Ταύρος), από Δευτέρα έως Παρασκευή, 17:00-22:00.
Απαραίτητη η επίδειξη δελτίου εισόδου και αντί εισιτηρίου προσφορά τροφίμων, βιβλίων, ρούχων και παιχνιδιών. Για τη στήριξη του Φιλόπτωχου Ταμείου Ι.Ν. Εσταυρωμένου του Ταύρου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου