Η Cherry Tree Production & Creation με τα εργαστήρια του «Σχολείου της Τέχνης» διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά ένα μοναδικό Art Summer Camp για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Σ’ ένα ξεχωριστό και καταξιωμένο χώρο πολιτισμού, όπως είναι το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», οι μικροί μας φίλοι ακολουθούν ένα  πρόγραμμα παιχνιδιού, κατασκευών και εργαστηρίων.  Στόχος μας είναι  να γνωρίσουν  όλες τις μορφές της Τέχνης, να εμβαθύνουν σε αυτές και να καλλιεργηθούν ως δημιουργοί και φιλότεχνοι θεατές.

Αξιοποιώντας τα διδάγματα του παρελθόντος, εμπλουτίσαμε αυτό το καλοκαίρι  το πρόγραμμα μας με νέα εργαστήρια και κατασκευές. Προσθέσαμε νέους καλλιτεχνικούς τομείς και δημιουργήσαμε νέες δραστηριότητες που θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους. Το εργαστήρι που σίγουρα ξεχωρίζει είναι αυτό της «τέχνης του Animation».

Από 29 Ιουνίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2020 τα παιδιά θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός Art Summer Camp που συνδυάζει τη ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες  τις μορφές της!

Καλλιτεχνική δ/νση: Αλεξάνδρα Κερασίδου
Σύμβουλος Πολιτισμού-σχεδιάστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων τέχνης για παιδιά και ενήλικες.

περισσότερες πληροφορίες:

http://www.cherrytree.gr/artsummercamp.html