Clap The Restaurant

Η Ελληνική κουζίνα μέσα από τα μάτια του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Το Clap the Restaurant φέτος αποκτά μια 100% ελληνική ταυτότητα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ελληνικό bistro ή νέα ελληνική ταβέρνα, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Αλέξανδρος Τσιοτίνηςαποφάσισε στο χώρο του εστιατορίου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης να εκφράσει τις ανησυχίες του για την ελληνική κουζίνα δίνοντας έμφαση στην παράδοση.

Χωριάτικη του χειμώνα με παντζάρι βινεγκρετ εσπεριδοειδών και καρύδια 
φάβα με τηγανιτό αυγό, λουκάνικο πάνω σε χωριάτικο ψωμί και τρούφα από την Πίνδο 
Ταμπουλέ από κουνουπίδι με αχλάδι και φρέσκα αρωματικά 
Κριθαρότο Γλυκοκολοκύθας με πανσέτα και φασκόμηλο
Σκιουφιχτά μακαρόνια με ραγού μοσχάρι και αφράτη μπεσαμέλ 
Μπριζόλα από Χοιρινό σιγομαγειρεμμένο λαιμό 
Φιλέτο Κοτόπουλο με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από σύγκλινο Μάνης 
Σολομός στη σχάρα με σπανακοκινόα, πουρέ κουνουπίδι και εσπεριδοειδή
Αλλά και την πικάνια με ψητά λαχανικά, το rib-eye με τηγανητές πατάτες...ψημένα στα κάρβουνα
 

Αυτά θα είναι κάποια από τα πιάτα του μενού, το οποίο θα βασιστεί στην εποχικότητα, τις πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, πάντα σε μια άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Όλα τα παραπάνω θα συνδυαστούν με κρασιά, μικρών κυρίως παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και μπύρες από μικρο-ζυθοποιίες.

 

Info:
Clap the Restaurant

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Γ' όροφος (Θέα στην Ακρόπολη)

Ώρες: Τρίτη - Σάββατο 19.00-00.30

&

Κυριακή 11.00-23.30

Δευτέρα κλειστά.

 

Event Manager: Δέσποινα Φαναρά

Πληροφορίες: eventsclaptherestaurant@gmail.com

  • Παρουσίαση Clap The Restaurant: DOWNLOAD

 

 clap1  clap2  clap3