Η Δραματική Σχολή Βεάκη και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ξεκινούν μια συνεργασία με πρόθεση να ερευνήσουν εκ νέου τη γοητεία του ραδιοφώνου στον 21ο αιώνα, με τις καινούριες δυνατότητες που προσφέρει το διαδικτυακό ραδιόφωνο στην εποχή της εικόνας.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Πρεμιέρα από το κανάλι μας στο You Tube 20-8-2022 στις 19:00

Αναπαραγωγή Βίντεο
Εργαστήρια Φωτογραφίας & Animation

Εάν σου αρέσει η Φωτογραφία και θέλεις να μάθεις τα μυστικά της, ή σου αρέσει να φτιάχνεις τoυς δικούς σου ήρωες και να τους κάνεις ταινία, τότε τα Summer Camp του Καρπού είναι αυτό που ζητάς!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT ΙΙ

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζει το φεστιβάλ «Πειραιάς Artport ΙΙ». Θέατρο, μουσική, χορός, κινηματογράφος, εκθέσεις και δράσεις συνθέτουν το πρόγραμμα του.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης -Έναρξη Παιδικής Σκηνής 2022-2023

Καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες με μεγάλη ανυπομονησία, να «μπούμε» σε καινούργιους δρόμους, να συνεχίσουμε αλλά και να ανανεώσουμε την Παιδική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Εκπαίδευση στην Τέχνη της Αφήγησης

Εκπαίδευση στην Τέχνη της Αφήγησης – Διετές πρόγραμμα – Με την Μέθοδο της Αφηγήτριας Σάσας Βούλγαρη

δείτε την έκθεση online

Acting for Film με την Σοφία Παπαδοπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

To Acting for film γίνεται θεσμός και με χαρά ανακοινώνουμε τα master classes για την περίοδο 2022-2023

9oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει: τον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους

Διαδικτυακό Εργαστήρι Γραφής «Το μικρό»

«Το μικρό», ένα εργαστήρι γραφής για το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο και το νεανικό βιβλίο απευθύνεται σε ενήλικες που αγαπούν τις ιστορίες για παιδιά και ενδιαφέρονται να γράψουν για τα παιδιά.

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Έργου

H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.

Μέγας Χορηγός
Θεσμικός Χορηγός Επικοινωνίας
Χορηγός