Άσπρο Πάτο / Another Round - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
«Ερμιόνη» του Ανδρέα Στάικου

Το καινούργιο θεατρικό έργο του Ανδρέα Στάικου, «ΕΡΜΙΟΝΗ» θα κάνει πανελλήνια πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Υπόγειο) από την Εταιρία Θεάτρου Σπίτι της, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Στάικου και θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη…

Surface Area Dance

Η Εταιρεία χορού Surface Area Dance με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζει μία νέα παράσταση χορού που επικεντρώνεται στη βιωματική κατανόηση και γνώση της Βρετανικής Νοηματικής Γλώσσας, της κουλτούρας d/Deaf, της Ιαπωνικής κουλτούρας και του Butoh.

“Lamenta” Ξανθούλα Ντακοβάνου

Από τις μουσικές παραδόσεις της Ηπείρου στη world jazz. Για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Από Τον Ζορμπά Στην Γυναίκα Με Τα Μαύρα – Εικαστική Έκθεση

«Από τον Ζορμπά στην Γυναίκα με τα μαύρα», η γενιά των νέων εικαστικών καλλιτεχνών αποτίνει φόρο τιμής στο μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη, με διεθνή καριέρα και αναγνώριση, Μιχάλη Κακογιάννη.

Παιδική Σκηνή

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ!» - Παιδική Σκηνή

«Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων, ένας στρυφνός και πειθαρχημένος διαχειριστής, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός μουσικός! Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά. Την ίδια ώρα, ο νεαρός γείτονας...

«ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ» - Παιδική Σκηνή

Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές...

PoiosTheleisNaGineis.com

Η παράσταση που έχει εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους έρχεται ξανά για τη σχολική χρονιά 2022-2023 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!

«O Ραφτάκος Των Λέξεων» Του Αντώνη Παπαθεοδούλου

“Ο Ραφτάκος των λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο σπίτι του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει ξανά την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων επιστρέφοντας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, εκεί από όπου ξεκίνησε ο Ραφτάκος να ράβει τρία χρόνια πριν!

εργαστήρια/σεμινάρια

νέα/ανακοινώσεις

Μέγας Χορηγός
Θεσμικός Χορηγός Επικοινωνίας
Χορηγός