Οι  θεατές εκδηλώσεων ή επισκέπτες του Ιδρύματος θα δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart 6 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Σάββατο και ώρες από 10:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. 

Για τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες της εβδομάδας καθώς και επίσημες αργίες, oι  θεατές εκδηλώσεων ή επισκέπτες του Ιδρύματος θα είναι υποχρεωμένοι να  καταβάλουν το κόμιστρο σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του parking

Τιμοκατάλογος

–  Δωρεάν οι δύο πρώτες ώρες στάθμευσης

–  2.5 Ευρώ έως τη 01:00 π.μ.

–  1 Ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01 π.μ.

Ειδικότερα  οι  θεατές εκδηλώσεων ή επισκέπτες του Ιδρύματος θα δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του Κέντρου τις παραπάνω ημέρες και ώρες   με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης ή του δελτίου εισόδου της εκδήλωσης που παρακολούθησαν.   

Μετά την παράσταση, όταν θα προσέρχονται στο Κέντρο για να παραλάβουν το όχημά τους, πριν μπουν σε αυτό και μέχρι τις 21:00 μ.μ., θα πρέπει να απευθύνονται πρώτα στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών που βρίσκεται στο 1ο υπόγειο πριν από την έξοδο του parking. Εκεί θα πρέπει να δώσουν στον υπάλληλο το εισιτήριο της παράστασης – έκθεσης ή το δελτίο εισόδου της εκδήλωσης που παρακολούθησαν και το εισιτήριο του parking. Ο υπάλληλος θα βγάζει φωτοτυπία το εισιτήριο της παράστασης και θα το κρατάει στο αρχείο του, και παράλληλα θα μηδενίζει την απόδειξη του parking. Ο επισκέπτης θα  παίρνει την απόδειξη και θα την χρησιμοποιεί για την έξοδό του από το parking.

Η παροχή ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων.

Σε περίπτωση που κάποιος θεατής εκδηλώσεων ή επισκέπτης του Ιδρύματος δεν έχει μαζί του το εισιτήριο της παράστασης ή αρνηθεί να το επιδείξει στον υπάλληλο του parking, δεν δικαιούται την εν λόγω παροχή και θα πρέπει πληρώσει κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου στάθμευσης στα ειδικά αυτόματα ταμεία. Επίσης τα ως άνω ισχύουν μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα της παράστασης-εκδήλωσης που αναγράφεται επί του εισιτηρίου της παράστασης ή του δελτίου εισόδου της εκδήλωσης

Α) Από Δευτέρα έως και Σάββατο η έξοδος των αυτοκινήτων πρέπει να γίνεται ως τις 21:00 μ.μ. για να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Σε περίπτωση που η έξοδος γίνει από 21:01 μ.μ. έως και 01.00π.μ. η χρέωση που θα επιβαρύνει τους θεατές – επισκέπτες θα είναι 2,50 ευρώ εφόσον η παραμονή του αυτοκινήτου έχει περάσει τις δύο (2) ώρες. Από τις 01:01 π.μ. η χρέωση είναι 1 ευρώ ανά επιπλέον ώρα στάθμευσης. 

Β) Τις Κυριακές oι θεατές εκδηλώσεων ή επισκέπτες του Ιδρύματος θα επιβαρύνονται με 2,5 ευρώ για χρήση του parking από τις 10:00 π.μ. έως 01:00 π.μ. και πάντα μετά το πρώτο δίωρο. Από τη 01:01 π.μ.  θα επιβαρύνεται με κόστος 1 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα. 

Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες του parking θα πρέπει να παραλαμβάνουν τα οχήματά τους έως την 01:00 π.μ., δεδομένου ότι στη συνέχεια ο χώρος ασφαλίζεται και ανοίγει εκ νέου το πρωί.