Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Παραμυθοπλασίες

Με τους:

Μπέτυ Λιβανού, Τάσος Νούσιας, Μαρία Παπαφωτίου, Κώστας Γάκης, Νίκος Ορφανός,  Αργύρης Γκαγκάνης, Ανθή Φουντά,  Στέλιος Γιαννακός, Παναγιώτης Γεώργας, Μιχάλης Κωτσόγιαννης, Στέφανος Δάνδολος, Νατάσα- Φαίη Κοσμίδου

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Στέλλα Τέμπρελη, Θάνος Σταυρίδης, Χρήστος Σύγγελος

Από Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Ξετυλίγονται Παραμύθια για όλους & τρυπώνουν στους υπολογιστές σας- τα tablet –τις smart tv

Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Οι γιορτές φέτος είναι ιδιαίτερες, ο τόπος μας φαντάζει μακρινός και δεν θα ταξιδέψουμε κοντά του, μπορούμε όμως να πούμε το παραμύθι του και με αυτό τον τρόπο να γυρίσουμε στην καταγωγή μας και στα Χριστούγεννα της Παράδοσής μας.

Η «Ιστορία χωρίς Όνομα» και οι άνθρωποι της, έρχονται κοντά μας και διηγούνται παραμύθια από τον τόπο τους. Παραμύθια που έχει πλάσει ο λαός μας.

Ένα γαϊτανάκι που μας ταξιδεύει στις ρίζες μας… στους αγαπημένους μας….

Εμείς ζωντανεύουμε ιστορίες, πλάθουμε ξανά εικόνες που δεν ξεθωριάζουν και δεν σβήνουν στον χρόνο και εσείς με ένα κλίκ τις κρατάτε από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, σε δύο συσκευές σας, για τους αγαπημένους σας…

Οι γιορτές είναι οι δικοί μας άνθρωποι, είναι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι παρέες αλλά και οι άγνωστοι, αυτοί που περνάν δίπλα μας ή αυτοί που μας κρατάνε συντροφιά μέσα από την τέχνη τους. Αυτή την εποχή του χρόνου που νιώθουμε πιο κοντά σε όλους, αφουγκραζόμαστε πιο εύκολα τις ανάγκες, προσφέρουμε πιο εύκολα, θυμόμαστε πότε εκείνοι εν γνώσει του ή όχι ήταν δίπλα μας.

Φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά οι ανάγκες μεγάλωσαν, έτσι  όλοι οι συντελεστές της παράστασης, ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης, η βοηθός, οι ηθοποιοί, ο παραγωγός, μαζί με τους μουσικούς που έδεσαν με έναν παραμυθένιο τρόπο τις ιστορίες μας και με τα μαγικά των τεχνικών, χάρισαν τους μύθους από τους τόπους τους και όλοι μαζί (έστω και από μακριά) δίνουμε τα έσοδα των εισιτηρίων στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που τόσα χρόνια προσφέρει, βοηθάει, στηρίζει, υπάρχει!

Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Φόνσου και τους συνεργάτες της που ακούραστα και μαχητικά στέκονται δίπλα και μαζί με τον ηθοποιό.

Ας προσφέρουμε και εμείς:

Silver Υποστηρικτής: 5€
δες, άκου τα παραμύθια και τα κάλαντα με την επιλογή δυο συσκευών από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου

Gold Υποστηρικτής: 15€
δες, άκου και κάνε δικά σου (download) τα παραμύθια και τα κάλαντα για πάντα! Μπορείς να ξετυλίγεις τους μύθους όποτε θες, να παίζεις με τους ήχους, να ταξιδεύεις και να ζεις ξανά και ξανά τις περιπέτειες των ηρώων μας. Και μην ξεχνάς στο τέλος «ζουνε αυτοί στα παραμύθια καλά και εμείς καλύτερα»

Η Τέχνη είναι μαζί μας πάντα. Σε όλες μας τις στιγμές.

Ας είμαστε εμείς τώρα μαζί της!

—-

Ημέρες Προβολής
Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου – Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά … και δώστε ένα κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει…

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές για την εθελοντική συμμετοχή τους.