Το ανακαινισμένο Πωλητήριο του MCF, στο ισόγειο, ξεκινά τη λειτουργία του για να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει αντικείμενα τέχνης, βιβλία και κοσμήματα, που ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Το Πωλητήριο, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κυρίας εισόδου του MCF και διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από μεταξοτυπίες και αναπαραγωγές έργων Ελλήνων καλλιτεχνών σε διάφορες εφαρμογές οι οποίοι έχουν εκθέσει στο παρελθόν στο MCF, αλλά και πολλών ακόμη, καθώς και βιβλία που αφορούν στο έργο του Μιχάλη Κακογιάννη και στις τέχνες γενικότερα.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να βρει κανείς μικρά γλυπτά, χρηστικά αντικείμενα τέχνης, πορσελάνινες κούπες και πιατέλες, χειροποίητα κοσμήματα, ρολόγια, είδη ένδυσης και πολλές ακόμα προτάσεις, ιδανικές για ξεχωριστά δώρα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για όλους, με προσφορές και ευκαιρίες.

Τα εκθέματα του πωλητηρίου ανανεώνονται συνεχώς για να προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες επιλογής σε όσους αγαπούν την τέχνη και τις ιδιαίτερες δημιουργίες καλλιτεχνών και τεχνιτών με την φροντίδα της Εύης Χατzημιχαήλ και της GruppoGemello.

Το Πωλητήριο στο ΙΜΚ*

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά Δευ- Σαβ 10:30 – 13:00 & 18:30 – 23:30
Τις Κυριακές 10:30 – 23:30