Διαδικτυακό Εργαστήρι γραφής «Το μικρό»

H Πολιτιστική εταιρεία Cherry Tree Production & Creation σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το εργαστήρι γραφής «Το μικρό» για το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο και το νεανικό βιβλίο διοργανώνουν ένα νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων με νέες θεματικές έτσι ώστε όσοι το παρακολούθησαν να εμπλουτίσουν περισσότερο τις γνώσεις τους, αλλά και οι νέοι φίλοι του εργαστηρίου να μυηθούν στα μυστικά της γραφής καλλιεργώντας νέους τρόπους έκφρασης.

   «Το μικρό»,  ένα εργαστήρι γραφής για το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο και το νεανικό βιβλίο απευθύνεται σε ενήλικες που αγαπούν τις ιστορίες για παιδιά και ενδιαφέρονται να γράψουν για τα παιδιά.

   Μέσα από τις θεματικές του εργαστηρίου θα έρθουν σε επαφή με τον  κόσμο της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, θα ταξιδέψουν στην απαρχή του κόσμου των παραμυθιών, θα γνωρίσουν τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο παιδικό βιβλίο, θα παρακολουθήσουν τη δημιουργική διαδικασία της γραφής, θα μάθουν τεχνικές και μυστικά και θα γράψουν τις δικές τους ιστορίες για παιδιά και νέους.          

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δώδεκα (12) διαδικτυακές συναντήσεις.

Οι  συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες διάρκειας 2 ωρών μέσω διαδικτύου, κάθε Τέταρτη 18:30 με 20:30  από 5 Οκτωβρίου 2022 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2022.

Οι εισηγητές των εργαστηρίων είναι η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, ο συγγραφέας Φώτης Δούσος, η εικονογράφος Πέρσα Ζαχαριά, η συγγραφέας Θεοδώρα Κατσιφή, o εκπαιδευτικός Απόστολος Πάππος αρθογράφος στο elniplex.com και η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Δρ. Παιδικής Λογοτεχνίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΣίσσυΤσιφλίδου

Η ιδέα και ο σχεδιασμός του εργαστηρίου γραφής «το μικρό» για το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο και το νεανικό βιβλίο είναι της Θεοδώρας Κατσιφή.

Το κόστος συμμετοχής είναι 290,00€ (συμπεριλαμβάνεται 24% φπα)

Παρέχεται 10% έκπτωση σε φοιτητές και ανέργους.

Για εγγραφές μέχρι 18 Σεπτεμβρίου 2022 έκπτωση 10% (Οι εκπτώσεις δεν συνδυάζονται).

Οι θεματικές αναλυτικά των εισηγητών θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.

Εγγραφές: http://www.cherrytree.gr/tomikro2.html 

Επικοινωνία – Διοργάνωση:

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Tηλ. 2103418550  www.mcf.gr

Cherry Tree production & Creation

Tηλ. 2103450376 – 6978409945  www.cherrytree.gr