Χορωδιακό εργαστήρι
για παιδιά 5 – 12 ετών

από το «Σχολείο της Τέχνης»

Κάνοντας τη μουσική συναίσθημα και το συναίσθημα νότες, το χορωδιακό εργαστήρι του «Σχολείου της Τέχνης» στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» θα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της μουσικής …τραγουδώντας!

Με μοναδικό εργαλείο τη φωνή και κοιτώντας μέσα από το πρίσμα της πολυφωνίας, τα παιδιά θα εξελίσσουν τις φωνητικές και ακουστικές τους δεξιότητες, συνδυάζοντας τον ήχο και την κίνηση αρμονικά.

Με ρεπερτόριο που προέρχεται από κάθε γωνιά της Γης και νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν ντυμένα με τις δικές τους φωνές, η παιδική χορωδία οπλίζεται με αγάπη και φαντασία για μια χρονιά γεμάτη παραστάσεις και μουσικές περιπέτειες!

Πρόγραμμα διεξαγωγής Χορωδιακού Εργαστηρίου

Από 5 Οκτωβρίου 2019  μέχρι 6 Ιουνίου 2020

Κάθε Σάββατο 11.00 – 12.00

Κόστος συμμετοχής

  • 24€ για ένα μήνα παρακολούθησης
  • 160€ για όλο το πρόγραμμα από 5/10/2019 έως 6/6/2020
    (280€ για δύο αδέρφια)

Υπεύθυνη Μουσικός – Εκπαιδευτικός

Η Ηλιάνα Φιλέα γεννήθηκε στην Αθήνα  και έχοντας ως βάση  τις σπουδές κλασσικού πιάνου και ανώτατων θεωρητικών, παρακολούθησε ένα μεγάλο αριθμό μουσικοπαιδαγωγικών σεμιναρίων καθώς και διεύθυνσης χορωδίας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Επίσης, με αφετηρία το Τμήμα Μουσικολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε και εργάζεται ως μουσικοπαιδαγωγός σε σχολεία και μουσικές σχολές των Αθηνών, εφαρμόζοντας και εξερευνώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.
​Υπήρξε μέλος του πολυφωνικού συνόλου «Vocal Invention Ensemble» υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου, καθώς και του γυναικείου φωνητικού συνόλου «Eclipsis Vocal Ensemble» υπό την διεύθυνση του Ματθαίου Λεγάκη, καταμετρώντας πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμιους και πανελλήνιους διαγωνισμούς. 

Αιτήσεις Συμμετοχής

http://www.cherrytree.gr/xorodiakoergastirio.html

Φιλέα Ηλιάνα 6975811256

Διοργάνωση

CHERRY TREE production & creation

http://www.cherrytree.gr/

Τηλ. 2103450376 – 6978409945

info.cherrytreeproduction@gmail.com

www.facebook.com/cherrytreeproduction