Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το «Σχολείο της Τέχνης» της Πολιτιστικής εταιρείας Cherry Tree Production & Creation ετοίμασαν ένα αποκριάτικο πρόγραμμα  για παιδιά, με ποικίλες δραστηριότητες που ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα των ημερών.

Αποκριάτικα εργαστήρια, γεμάτα χρώμα , τραγούδι, χορό και παιδικά χαμόγελα στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 11.00-14.00.

Εργαστήριο κατασκευών

Μασκαράδες ας ντυθούμε για άλλη μια χρονιά, παρέα να γιορτάσουμε την τρελή Αποκριά! Τα αστεία καπέλα μας θα φτιάξουμε, μικρούς και μεγάλους θα ενθουσιάσουμε! Σκοτούρες στην άκρη ν’ αφήσουμε κι όλοι μαζί να το γλεντήσουμε!

Εικαστικό εργαστήρι

Αυτές τις απόκριες γιορτάζουνε μαζί μας η Frida Kahlo και ο Salvador Dalí!

Μεταμφιέζουμε παρέα τους αγαπημένους καλλιτέχνες με πινέλα, τέμπερες και  μπόλικη φαντασία.

Ο Καραγκιόζης στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Οι Απόκριες σημαίνουν γέλιο και ξεφάντωμα Ο Καραγκιόζης μας το γνωρίζει πολύ καλά και καλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στα αποκριάτικα Καραγκιοζοεργαστήρια για   να φτιάξουν φιγούρα με τον δικό τους Καραγκιοζομασκαρά που θα πάρει μέρος στο  κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

«ΜΑΣΚΑρέματα & ΜΑΣΚΟφορέματα»

Οι μικροί μας φίλοι μεταμφιέζονται αποκριάτικα φορώντας μάσκες,  χορεύουν με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, μεταμορφώνονται  με face-painting  και τραγουδούν αποκριάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα.